Γίναμε Λονδίνο: Ηρθε η Farmers Republic, η υπερσύγχρονη στεγασμένη αγορά βιολογικών προϊόντων - iefimerida.gr

Γίναμε Λονδίνο: Ηρθε η Farmers Republic, η υπερσύγχρονη στεγασμένη αγορά βιολογικών προϊόντων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Farmers Republic δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων στα πρότυπα των ευρωπαϊκών Farmer's Markets, όπως είναι η Borough Market του Λονδίνου και «συστεγάζει βιολογικά φρούτα, λαχανικά και όχι μόνο, που είναι αποδεδειγμένα... βιολογικά.

Το popaganda.gr μίλησε με τον σεφ και βέβαια τον ιδρυτή της αγοράς που στεγάζεται στα Βόρεια Προάστια σε μια πολυλειτουργική εγκατάσταση 1.200 τ.μ. και λειτουργεί κάθε Τετάρτη και Σάββατο.
Ποια είναι η πολιτική που κάνει αυτή την αγορά ξεχωριστή; Ο καταναλωτής έχει πλέον τρεις βασικές βεβαιότητες πριν κάνει το μεγάλο βήμα προς το ταμείο. Πρώτον, το Farmers Republic συνεργάζεται με νέους Έλληνες παραγωγούς, των οποίων τα προϊόντα περνούν από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.

Γίναμε Λονδίνο: Ηρθε η Farmers Republic, η υπερσύγχρονη στεγασμένη αγορά βιολογικών προϊόντων | iefimerida.gr 0

Δεύτερον, τα προϊόντα είναι αποδεδειγμένα βιολογικής καλλιέργειας, καθότι οι παραγωγοί πρέπει να επιδείξουν τις ανάλογες πιστοποιήσεις πριν τα διαθέσουν. Τρίτον, πίσω από τους πάγκους δε βρίσκονται απλοί υπάλληλοι αλλά οι καλλιεργητές αυτοπροσώπως, πάλι με την ανάλογη πιστοποίηση. Λογικότατο, γιατί είναι οι μόνοι που μπορούν να δώσουν στον καταναλωτή τις απαραίτητες πληροφορίες, από τεχνικές λεπτομέρειες περί καλλιέργειας μέχρι και εναλλακτικές προτάσεις μαγειρέματος.

εδώ όλη τη συνέντευξη .Διαβάστε

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιολογικά προϊόντα popaganda Farmer's Republic
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ