Ο πιο συγκινητικός πανηγυρισμός -Ενα γκολ αφιερωμένο από καρδιάς, στα θύματα του σεισμού στην Ιαπωνία [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο πιο συγκινητικός πανηγυρισμός -Ενα γκολ αφιερωμένο από καρδιάς, στα θύματα του σεισμού στην Ιαπωνία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγωνίζονται σε έμπνευση, χιούμορ ή προκλητικότητα καμία φορά. Υπάρχουν στιγμές, όμως, που οι ποδοσφαιριστές προκαλούν δάκρυα συγκίνησης με τον πανηγυρισμό τους, έπειτα από την επίτευξη ενός γκολ.

Αυτό έκαναν οι παίκτες της Sanfrecce Hiroshima, όταν ένας από αυτούς σκόραρε σε αγώνα του Ασιατικού Champions League κόντρα στην Central Coast Mariners της Αυστραλίας. Αμέσως, ο σκόρερ και οι συμπαίκτες του συγκεντρώθηκαν και σχημάτισαν με τα σώματά τους το «3.11». Μία αναφορά στην 11η Μαρτίου, ημερομηνία του καταστροφικού σεισμού στην Ιαπωνία, που προκάλεσε το θάνατο 15.884 ανθρώπων.

Τη σεισμική δόνηση των 9 ρίχτερ -η πέμπτη ισχυρότερη που έχει καταγραφεί ποτέ- ακολούθησε τσουνάμι, το οποίο ισοπέδωσε 400.000 κτίρια, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές σε όλη τη χώρα, ανάμεσά τους και το τρομακτικό πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα.

Η ομάδα τελικά ηττήθηκε με 2-1, κάτι που σύντομα θα ξεχαστεί, σε αντίθεση με τη συγκινητική χειρονομία τους.

Ο πιο συγκινητικός πανηγυρισμός -Ενα γκολ αφιερωμένο από καρδιάς, στα θύματα του σεισμού στην Ιαπωνία [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ