«Θέλω να πω, ότι είμαι ζωντανός» -Νέα εμφάνιση Γιανουκόβιτς, δήλωσε ξανά νόμιμος πρόεδρος Ουκρανίας - iefimerida.gr

«Θέλω να πω, ότι είμαι ζωντανός» -Νέα εμφάνιση Γιανουκόβιτς, δήλωσε ξανά νόμιμος πρόεδρος Ουκρανίας

«Θέλω να πω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, ολοζώντανος. Ουσιαστικά αυτό ήταν και το μόνο που ήθελε από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς. Να διαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν νεκρό.

Στη δεύτερη εμφάνισή του, από τη στιγμή που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ουκρανία, ο έκπτωτος πρόεδρος δήλωσε για μία ακόμη φορά πως ο ίδιος είναι ο νόμιμος ηγέτης της χώρας και ότι θα επιστρέψει σε αυτή, μόλις του το επιτρέψουν οι συνθήκες. Μάλιστα, μιλώντας από τη ρωσική πόλη Ροστόφ Ον Ντον, υπογράμμισε πως παραμένει επικεφαλής και των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

«Θέλω να πω πως είμαι ζωντανός, αν και δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι ιδιαίτερα καλά με αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μου» ήταν οι πρώτες φράσεις του Γιανουκόβιτς. Συνέχισε λέγοντας πως «σκοτεινές δυνάμεις» προσπαθούν να προκαλέσουν εμφύλιο στην Ουκρανία.

Ακόμη, ζήτησε από τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει αυτό που περιέγραψε ως αντισυνταγματικό πραξικόπημα, το οποίο οδήγησε στην απομάκρυνσή του και επιπλέον έκανε έκκληση να μην αναγνωριστούν οι εκλογές που θα γίνουν στη χώρα στις 25 Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ