Εχει χιούμορ ο Σαββίδης -Κερνούσε γαύρο στο εστιατόριο της Βουλής, κάνοντας... καζούρα για το ντέρμπι - iefimerida.gr

Εχει χιούμορ ο Σαββίδης -Κερνούσε γαύρο στο εστιατόριο της Βουλής, κάνοντας... καζούρα για το ντέρμπι

Εχει χιούμορ ο Σαββίδης -Κερνούσε γαύρο στο εστιατόριο της Βουλής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ έχει ο Ιβάν Σαββίδης, κάτι που έδειξε και κατά την επίσκεψή του στη Βουλή, όπου έκανε ένα ιδιαίτερο κέρασμα.

Ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς. Μετά από την ομιλία του, χαλάρωσε στο εστιατόριο της Βουλής, όπου συναντήθηκε με αρκετούς βουλευτές, αλλά και πολιτικούς συντάκτες. Εκεί ο κ. Σαββίδης αποφάσισε να κάνει... καζούρα σε όσους είναι φίλοι του Ολυμπιακού, κερνώντας γαύρο, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.

Το μήνυμα ήταν σαφές, καθώς ήθελε να κάνει πλάκα για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί των «ερυθρολεύκων» για το πρωτάθλημα της Super League, την Κυριακή. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας φέρεται να υποσχέθηκε νέο, καλύτερο, κέρασμα σε περίπτωση πρόκρισης του «δικεφάλου» στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς στον ημιτελικό αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ