Βόμβα του υφυπουργού Μεταφορών για την Τρόικα: Εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα - iefimerida.gr

Βόμβα του υφυπουργού Μεταφορών για την Τρόικα: Εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρότατη επίθεση εναντίον της Τρόικα εξαπέλυσε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος υποστηρίζοντας πως εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα. Μιλώντας στον Αθήνα 9.84, ο κ.Παπαδόπουλος χαρακτήρισε τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικα «γωνιακό μαγαζάκι», που δέχεται αιτήματα ιδιωτικών φορέων.

«Η Τρόικα έχει εμμονές που δεν είναι βάσιμες και προέρχονται από τη λογική που έχουν δημιουργήσει τα τεχνικά κλιμάκιά της. Είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι που όποιος περνάει αφήνει κάτι και έρχεται μετά η τρόικα και λέει: Α, κάντε και αυτό! Σου στέλνω ένα mail και έχουμε και αυτή την εκκρεμότητα. Δεν είναι εκκρεμότητα αυτή βεβαίως».

Παράλληλα υποστήριξε ότι «υπάρχουν κάποιοι θεσμικοί φορείς είτε Έλληνες είτε ξένοι, περνάνε από την τρόικα και τους λένε κάντε και αυτό. Μπήκε σε μια λογική η Τρόικα για να εξυπηρετήσουν κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ