To απίστευτο, ρετρό σπίτι της μαγείρισσας και τηλεπερσόνας Ελένης Ψυχούλη [εικόνες] - iefimerida.gr

To απίστευτο, ρετρό σπίτι της μαγείρισσας και τηλεπερσόνας Ελένης Ψυχούλη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πόρτες του σπιτιού της άνοιξε η διάσημη μαγείρισσα και τηλεπερσόνα Ελένη Ψυχούλη για χάρη του φακού του blog imatiothiki.com και μίλησε για τα ταξίδια που αγαπάει να κάνει, ξεχωρίζοντας ως προορισμό το Μαρόκο, ενώ η εσωτερική διακόσμηση χώρων είναι μια από τις ασχολίες που λατρεύει.


«Ήμουν πάντα λάτρης του κιτς» εξομολογήθηκε η Ελένη Ψυχούλη και πρόσθεσε «gιατί το κιτς είναι η πιο υψηλή μορφή τέχνης. Συνδυάζει τον αυθορμητισμό, το χιούμορ, τη δεύτερη ματιά και την παιδικότητα. Λατρεύω το κιτς και μαζεύω κιτς πράγματα, μαζί με τον φίλο μου, Βασίλη Καλλίδη. Αν δεν ήμουν η Ελένη, θα ήμουν το κιτς!».

Εξάλλου, πολύ ειλικρινής για τις προσωπικές της σχέσεις ήταν η Ελένη Ψυχούλη, η οποία μίλησε την πρωινή εκπομπή του Μega, την Τρίτη 11 Μαρτίου.

«Είμαι μόνη μου οκτώ, εννιά χρόνια» αποκάλυψε η Ελένη Ψυχούλη σε ερώτηση της παρουσιάστριας για την προσωπική της ζωή.

Η Ελένη Ψυχούλη ακόμη δήλωσε: «Στα 45 μου συνειδητοποίησα ότι μπορώ να κάνω πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή μου, αλλά δεν "το 'χω" με τις σχέσεις. Γίνομαι 51 χρονών τώρα, αν μου πεις "τι σου έμαθε η ζωή για τις σχέσεις" στα 18 μου ήξερα περισσότερα να σου απαντήσω. Ξέρω να δημιουργώ και να ζω πολύ μεγάλα πάθη, δεν ξέρω πώς αυτά μπορούν να εξελιχθούν σε μία οικογένεια, σε μία αγάπη βαθιά. Δεν "το 'χω" και δεν το θεωρώ μαγκιά μου».

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Σεφ στον Αέρα» εξομολογήθηκε: «Είμαι, όμως, πολύ ευτυχισμένη μόνη μου. Πολύ όμως! Είναι κι ένα δικαίωμα, θεωρώ, των ανθρώπων που είναι ευτυχισμένοι και μόνοι τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ