H νεαρή Ελληνίδα που ψαρώνει όλους τους άντρες στα βελάκια και τη φωνάζουν «Η Ρομπέν των Αθηνών» [εικόνες] - iefimerida.gr

H νεαρή Ελληνίδα που ψαρώνει όλους τους άντρες στα βελάκια και τη φωνάζουν «Η Ρομπέν των Αθηνών» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δυστυχώς, σε κάποιες περιπτώσεις τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένεις, γιατί το βελάκι δεν πηγαίνει εκεί που το ρίχνεις!». Ναι, αυτή η πιικρή αλήθεια ισχύει ακόμη και για τους πρωταθλητές στα darts, εξηγεί η Ξένα Μητροπούλου και χαμογελά πλατιά, καθώς εξηγεί το μυστικό της επιτυχίας της και πώς κάνει τους άντρες να εκνευρίζονται που τους κερδίζει. Επιπλέον δίνει και συμβουλές για να γίνουν όλοι αστέρια στα βελάκια.

Την Ξένια Μητροπούλου εντόπισε το popaganda και τη φωτογράφισε με το πλατύ γλυκό χαμόγελο, που δεν φανερώνει πως πρόκειται για μια γυναίκα που δεν ησυχάζει, αν δεν χτυπήσει το βέλος της στο κέντρο του στόχου.

H νεαρή Ελληνίδα που ψαρώνει όλους τους άντρες στα βελάκια και τη φωνάζουν «Η Ρομπέν των Αθηνών» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Ξένια συμμετέχει, βέβαια, στο Πρωτάθλημα που ξεκινάει αρχές Οκτωβρίου και τελειώνει τέλη Μαΐου. Οι αγώνες γίνονται στις έδρες των ομάδων δηλαδή σε καφετέριες, χώρους ψυχαγωγίας και σε μπαρ. Κάθε ομάδα έχει την έδρα της στην οποία έχει την δυνατότητα να προπονείται κάποιες φορές την βδομάδα».

Ολα τα μυστικά και φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ