Γιατί ο Ομπάμα έστειλε μπύρες στον Καναδό πρωθυπουργό -Αργησε, αλλά πλήρωσε το στοίχημα - iefimerida.gr

Γιατί ο Ομπάμα έστειλε μπύρες στον Καναδό πρωθυπουργό -Αργησε, αλλά πλήρωσε το στοίχημα

Γιατί ο Ομπάμα έστειλε μπύρες στον Καναδό πρωθυπουργό -Αργησε αλλά πλήρωσε το στ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στοιχήματα πρέπει να πληρώνονται. Ακόμη κι αν ο ηττημένος είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Γι' αυτό το λόγο, δύο κασόνια με μπύρες παραγωγής του Λευκού Οίκου, παραδόθηκαν στην πρεσβεία του Καναδά, προκειμένου να σταλούν στον πρωθυπουργό της χώρας.

Ο Μπαράκ Ομπάμα μπορεί να άργησε, αλλά ξεπλήρωσε το στοίχημα που είχε βάλει με τον Στίβεν Χάρπερ. Ο Αμερικανός πρόεδρος και ο Καναδός πρωθυπουργός είχαν... ποντάρει ο καθένας στην εθνική ομάδα χόκεϊ επί πάγου της χώρας του, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες στο Σότσι.

Οι ΗΠΑ έχασαν δύο φορές, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, οπότε ο Ομπάμα χρωστούσε δύο κασόνια μπύρες στον Χάρπερ. Επειδή, όμως, ο τελευταίος ανυπομονούσε να κάνει την πρόποση της... νίκης πίνοντας από τα κερδισμένα μπουκάλια, την προηγούμενη εβδομάδα «κάρφωσε» στους δημοσιογράφους ότι ακόμη περιμένει να παραλάβει τα κέρδη του.

Ετσι, τη Δευτέρα οι μπύρες παραδόθηκαν στην καναδική πρεσβεία στις ΗΠΑ, προκειμένου να παραδοθούν στον Χάρπερ. Και σίγουρα, στο εξής, ο Ομπάμα θα είναι πιο προσεκτικός όταν βάζει στοίχημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ