Ο κακός χαμός σε πίστα της Αθήνας: Εριξαν τραπέζια, καρέκλες και ότι άλλο βρήκαν στον Παντελίδη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο κακός χαμός σε πίστα της Αθήνας: Εριξαν τραπέζια, καρέκλες και ότι άλλο βρήκαν στον Παντελίδη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόλαση επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν η Πάολα, η Τάμτα, ο Stan και ο Παντελής Παντελίδης, όταν πελάτες του μαγαζιού άρχισαν να πετούν ότι έβρισκαν μπροστά τους.Αγνωστο παραμένει εάν όλα αυτά τα έκαναν επειδή διασκέδαζαν, επειδή δεν συμπαθούσαν τον Παντελή Παντελίδη ή επειδή δεν μπορούσαν να αντέξουν το γεγονός ότι ήταν η τελευταία φορά που εμφανιζόταν στην Αθήνα προτού ανέβει στην συμπρωτεύουσα.

Η ουσία είναι ότι στη σκηνή πάνω άρχισαν να πετούν καρέκλες, τραπέζια, σκαμπό ακόμη και τα μαξιλάρια από τους καναπέδες.

Ο Παντελής Παντελίδης από την πλευρά του, ο οποίος προσπαθούσε να αποφύγει τα... εμπόδια, χαμογελούσε, αλλά έδειχνε εμφανώς αμήχανος από τις αντιδράσεις του κοινού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ