Κατέρρευσε εξέδρα κατά τη διάρκεια χορού: Δεν άντεξε το βάρος 250 μαθητών - Στο νοσοκομείο με κατάγματα 25 άτομα[εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Κατέρρευσε εξέδρα κατά τη διάρκεια χορού: Δεν άντεξε το βάρος 250 μαθητών - Στο νοσοκομείο με κατάγματα 25 άτομα[εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σπασμένα πλευρά και κόκαλα νοσηλεύονται 25 μαθητές από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, από ατύχημα που ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας όταν κατέρρευσε η εξέδρα σχολικού θεάτρου. Πάνω στην εξέδρα βρίσκονταν τουλάχιστον 250 μαθητές που διασκέδαζαν και χόρευαν με ενθουσιασμό. Η σκηνή, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, δεν άντεξε το βάρος των μαθητών και κατέρρευσε. Στη συγκεκριμένη χοροεσπερίδα διασκέδαζαν πάνω από 600 άτομα.

Ερευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος διεξάγει η διεύθυνση του σχολείου, το Servite High School στο Anaheim της Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ