O Δένδιας παροτρύνει τα θύματα της 17Ν: Κάντε αγωγή στον Κουφοντίνα για να μη πάρει τα χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου - iefimerida.gr

O Δένδιας παροτρύνει τα θύματα της 17Ν: Κάντε αγωγή στον Κουφοντίνα για να μη πάρει τα χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης παρότρυνε τις οικογένειες των θυμάτων της «17Νοέμβρη» να ασκήσουν αγωγή κατά του Δημήτρη Κουφοντίνα ώστε να μην καρπωθεί τα χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου του «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη».

«Θα έβρισκα πολύ ενδιαφέρουσα μια αστική αγωγή των συγγενών των θυμάτων του», δήλωσε στο Βήμα FM o Νίκος Δένδιας, σχολιάζοντας την πρόταση εισαγγελικού λειτουργού, ο οποίος είχε πάρει μέρος και στη δίκη της 17Νοέμβρη να κατασχεθούν τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου. «Το να απευθύνεται με όποιο τρόπο προς την κοινωνία, είναι δικό του θέμα. Το να ενθαρρύνεται, όμως, δεν θα το ήθελα» είπε, εκφράζοντας τη αντίθεσή του στην έκδοση του επίμαχου βιβλίου και αποκάλεσε ψυχρό δολοφόνο τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μεταξύ άλλων εξήρε και τη «γενναία» -όπως τη χαρακτήρισε- στάση γνωστού βιβλιοπωλείου το οποίο ανακοίνωσε προ ημερών ότι δεν πρόκειται να πουλήσει το βιβλίο του εκτελεστή της 17Ν : «Εκτιμώ όμως πάρα πολύ το βιβλιοπωλείο που αρνήθηκε να το πουλήσει, γιατί εκτιμώ ότι είναι μία κίνηση γενναιότητας που σημειολογικά δείχνει μια στάση αρχής απέναντι στην ελληνική κοινωνία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ