Τραυματίας από πυρά αστυνομικός σε ληστεία τράπεζας στην Αχαΐα -Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών - iefimerida.gr

Τραυματίας από πυρά αστυνομικός σε ληστεία τράπεζας στην Αχαΐα -Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο αστυνομικός που τραυματίστηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας στη προσπάθειά του να αποτρέψει τη ληστεία τράπεζας στην Κλειτορία Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και υπό την απειλή όπλου, επιχείρησαν να αρπάξουν χρηματικό ποσό.

Αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο δέχθηκε πυροβολισμούς από τους δράστες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Ο ένστολος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων, για τον εντοπισμό των δραστών.

Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε καμένο το αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν οι δύο δράστες.

Σημειωτέον ότι για την εξέλιξη των ερευνών ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς, υπάρχουν υποψίες πως ενδέχεται πίσω από την ληστεία να υπάρχει «άρωμα τρομοκρατίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ