Εκατομμυριούχος βάζει κόσμημα μέσα στο μάτι -Μια νέα τρέλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκατομμυριούχος βάζει κόσμημα μέσα στο μάτι -Μια νέα τρέλα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα ακόμη επεισόδιο περιττών αισθητικών επεμβάσεων, μια Ρωσικής καταγωγής Αμερικανίδα αποφάσισε να τοποθετήσει στο βολβό του ματιού της μια... πλατινένια καρδιά! Είναι ο πρώτος άνθρωπος στις ΗΠΑ που δοκιμάζει να βάλει ένα κόσμημα στο... μάτι.

Ο λόγος για την εκατομμυριούχο Κριστίνα Κοβαλέσκαγια, προξενήτρα στο επάγγελμα, που κατέβαλε 3.000 δολάρια (2.160 ευρώ) ώστε ο ο πλαστικός χειρουργός Εμίλ Τσιν να κάνει μια τομή στο βολβό του ματιού της και να τής τοποθετήσει το μόσχευμα από πλατίνα 3,5 mm.

«Είμαι ένα άτομο που του αρέσουν τα άκρα... Θέλω να το κρατήσω στο μάτι μου όσο το δυνατόν περισσότερο», είπε η Κοβαλέσκαγια για το κόσμημα από πλατίνα.

«Μού αρέσει, αλλά σκοπεύω αργότερα να το αλλάξω. Θέλω πραγματικά να δοκιμάσω ένα νέο σχέδιο. Κάθε κορίτσι θέλει να δοκιμάζει κάτι νέο» τόνισε η 26χρονη, η οποία ως σωστή προξενήτρα ανέλαβε να βρει και... ταίρι στον γιατρό της!
Οταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε να τοποθετήσει μια καρδιά στο μάτι της, η γυναίκα απάντησε με μετριοφροσύνη ότι αρχικά το κόσμημα θα ήταν σχήματος καρδιάς και αστεριού, αλλά τελικά τοποθέτησε απλώς την καρδιά «γιατί είμαι ήδη ένα... αστέρι». Πηγή Σκάι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ