Ρεσιτάλ ειλικρίνειας από παίκτη της Βέρντερ -«Βούτηξε», πήρε πέναλτι και ομολόγησε στον διαιτητή ότι έκανε θέατρο - iefimerida.gr

Ρεσιτάλ ειλικρίνειας από παίκτη της Βέρντερ -«Βούτηξε», πήρε πέναλτι και ομολόγησε στον διαιτητή ότι έκανε θέατρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στο οποίο οι παίκτες δεν κάνουν ενίοτε «βουτιές» στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να πάρουν, εκβιαστικά από το διαιτητή, το πέναλτι. Ο Ααρον Χαντ μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο, αλλά με την αντίδρασή του στη συνέχεια, έδωσε ρεσιτάλ ειλικρίνειας.


Ο παίκτης της Βέρντερ Βρέμης βρέθηκε στο έδαφος παρότι δεν φαινόταν να τον έχει ακουμπήσει ο αμυντικός της Νυρεμβέργης. Με την ομάδα του να προηγείται ήδη με 2-0, είχε την ευκαιρία να αποτελειώσει τον αντίπαλο, αν ευστοχούσε στο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής. Δεν το ήθελε, όμως, όπως αποδείχθηκε.

Αμέσως σηκώθηκε, κατευθύνθηκε προς τον «άρχοντα» του αγώνα και του ομολόγησε πως είχε κάνει θέατρο. Ο διαιτητής αποδέχθηκε την εξήγησή του και προφανώς, επειδή τον συγκίνησε η ειλικρίνεια του Χαντ, δεν του έδωσε κάρτα. Οι αντίπαλοι, έκπληκτοι του έδωσαν αμέσως συγχαρητήρια, καθώς ο Γερμανός είχε κάνει κάτι που σπάνια βλέπει κανείς στα γήπεδα.

«Προσπάθησα να πέσω πάνω του για να πάρω πέναλτι. Το έκανα ενστικτωδώς, αλλά ήταν λάθος. Δεν ήθελα να κερδίσω έναν αγώνα με αυτό τον τρόπο» εξήγησε μετά από τον αγώνα ο Χαντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ