Τα Volvo V40 και V40 Cross Country αποκτούν τους νέους κινητήρες Drive-E - iefimerida.gr

Τα Volvo V40 και V40 Cross Country αποκτούν τους νέους κινητήρες Drive-E

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Volvo έχει επενδύσει και εξελίξει μια νέα, απόλυτα σύγχρονη γενιά κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου που ξεχωρίζουν για τις υψηλές αποδόσεις και τις χαμηλές καταναλώσεις τους.

Οι κινητήρες αυτοί, που ονομάζονται Drive-E χρησιμοποιούνται σταδιακά σε όλη τη γκάμα της σουηδικής εταιρείας κι αυτή τη φορά σειρά να τους αποκτήσουν είχαν τα πιο μικρά Volvo, τα V40 και V40 Cross Country. Τα οποία από εδώ και στο εξής θα είναι διαθέσιμα ως Τ5 και ως D4.Το πρώτο κινείται από το νέο σύνολο βενζίνης των 2.000 κυβικών και των 245 ίππων, που παρά τη μεγάλη απόδοσή του και σε συνδυασμό με το νέο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων παρουσιάζει στο V40 μια μέση κατανάλωση 5,8 λίτρων και εκπομπές CO2 136 γραμμαρίων (V40).

Ο diesel D4 των επίσης 2.000 κυβικών αποδίδει με τη βοήθεια και της τεχνολογίας i-ARΤ 190 ίππους, ενώ στο V40 και σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων χρειάζεται μόλις 3,3 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα και εκπέμπει μόνο 85 γραμμάρια CO2.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο κινητήρας Volvo V40 Cross Country
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ