Εξαλλο το βρετανικό παλάτι: Ο γιος της Ελισάβετ σε τρυφερά ενσταντανέ με, κατά 20 χρόνια, μικρότερό του μοντέλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Εξαλλο το βρετανικό παλάτι: Ο γιος της Ελισάβετ σε τρυφερά ενσταντανέ με, κατά 20 χρόνια, μικρότερό του μοντέλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα βάσανα για το Μπάκιγχαμ το οποίο αναγκάζεται να εκδίδει πάλι ανακοινώσεις για τα νυχτεπερπατήματα της βασιλικής οικογένειας. Αυτή τη φορά τα μπλεξίματα δεν δημιουργήθηκαν από τα νεαρότερα μέλη του παλατιού, αλλά από τον 54χρονο πρίγκιπα Ανδρέα, μικρότερο αδελφό του Καρόλου.

Ο πρίγκιπας Ανδρέας, τις τελευταίες εβδομάδες, βγαίνει με την πρώην του Τζορτζ Κλούνεϊ, το 20 χρόνια μικρότερό του μοντέλο από την Κροατία, Μόνικα Τζακίσικ.

Αφού, λοιπόν, το ζευγάρι εθεάθη σε τρυφερά ενσταντανέ, η Κροάτισσα ανάρτησε στο διαδίκτυο τη φωτογραφία ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού πάνω σε ένα λογαριασμό εστιατορίου των 600 δολαρίων.

Οι φήμες για αρραβώνα δεν άργησαν να φουντώσουν εξοργίζοντας το παλάτι, το οποίο εξέδωσε και ανακοίνωση για το θέμα.

«Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ο Δούκας του Γιορκ δεν αρραβωνιάστηκε την Μόνικα Τζακίσικ» ανέφερε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Ανδρέα.

Το μοντέλο από την Κροατία, που ζει σε ένα διαμέρισμα που αγόρασε αντί 1,2 εκατ. δολάρια στο βόρειο Λονδίνο, περιγράφει τον εαυτό του ως «ανθρωπιστή» με «άγρια αίσθηση του χιούμορ», ενώ εκδηλώνει και την αγάπη της για το... μποξ.

Η 34χρονη Τζακίσικ διατηρούσε σχέση με τον 52χρονο σταρ του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ επί εννιά χρόνια. Ωστόσο, πέρυσι, τράβηξαν χωριστούς δρόμους με την Κροάτισσα, όπως όλα δείχνουν να βάζει πλώρη για το... παλάτι.

Ο πρίγκιπας Ανδρέας ήταν παντρεμένος με την Σάρα Φέργκιουσον με την οποία χώρισε το 1996. Το διαζύγιο τους είχε συνδεθεί με φήμες περί απιστίας του Δούκα με γνωστά μοντέλα όπως την Χέδερ Μαν και την Ντενίζ Μαρτέλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ