Υποψηφιότητα από τον Κορυδαλλό -Ο προφυλακισμένος Ηλιόπουλος υποψήφιος για την περιφέρεια Θεσσαλίας - iefimerida.gr

Υποψηφιότητα από τον Κορυδαλλό -Ο προφυλακισμένος Ηλιόπουλος υποψήφιος για την περιφέρεια Θεσσαλίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει όριο το θράσος των Χρυσής Αυγής η οποία κατεβάζει υποψήφιο στην περιφέρεια Θεσσαλίας τον προφυλακισμένο βουλευτή του κόμματος, Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Την παρουσίαση της υποψηφιότητας του έγκλειστου βουλευτή όσο και των αντιπεριφερειαρχών των τεσσάρων θεσσαλικών νομών, έκανεν ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Ηλίας Παναγιώταρος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας, παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, που είχαν αποκλείσει την περιοχή, καθώς σε απόσταση αναπνοής υπήρχε συγκέντρωση ομάδας αντιεξουσιαστών οι οποίοι φώναζαν αντιφασιστικά συνθήματα.

Στην διάρκεια της παρουσίασης του συνδυασμού, που φέρει το όνομα «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία», τηλεφωνική παρέμβαση, από τις φυλακές Κορυδαλλού έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος κάλεσε τα μέλη του κόμματος σε συνεχή αγώνα μέχρι την νίκη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ