Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Δεν μπορούσε να κάνει διάλογο με τον Παύλο, ήθελε μόνο να του φυτέψει 10 σφαίρες στην πλάτη - iefimerida.gr

Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Δεν μπορούσε να κάνει διάλογο με τον Παύλο, ήθελε μόνο να του φυτέψει 10 σφαίρες στην πλάτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ντόρα Μπακογιάννη πήρε θέση για το βιβλίο που εξέδωσε προσφάτως ο Δημήτρης Κουφοντίνας και μάλιστα το έκανε χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια για τον τρομοκράτη και τις επιλογές «αίματος» που ακολούθησε.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Οι κατά συρροήν δολοφόνοι εκδίδουν βιβλία, συνήθως για να βγάλουν λεφτά αφού τελειώσουν τα λεφτά από ληστείες. Αυτό που προκαλεί έκπληξη και οργή είναι πως ένας παραδοσιακός οίκος επέλεξε για λόγους εμπορικούς να βγάλει αυτό το βιβλίο», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

Αναφερόμενη συγκεκριμένα στο Δημήτρη Κουφοντίνα, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως άνθρωποι που «πατάνε στο αίμα των θυμάτων και παριστάνουν τους δημοκράτες» είναι «οι πιο ακραίοι φασίστες».

«Ο Κουφοντίνας δεν μπορούσε να κάνει διάλογο με τον Παύλο Μπακογιάννη, μπορούσε μόνο να βγάλει το 45ρι και να του φυτέψει 10 σφαίρες στην πλάτη», προσέθεσε.

Παρά ταύτα, αποσαφήνισε πως είναι «επικίνδυνο να θεωρείς το ΣΥΡΙΖΑ κομμάτι της τρομοκρατίας». «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαχωρίσει τη θέση του, ωστόσο διάφορα γκρουπούσκουλα βλέπουν την ένοπλη δράση θετικά», διευκρίνισε.
Οι εκλογές του Μαΐου

Στρέφοντας το βλέμμα της προς τις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου και τον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μπακογιάννη κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως ψεύδεται, καθώς έχει υιοθετήσει ένα πολιτικό «μυαλό προ κρίσης» τη στιγμή που «ξέρει πως αυτά που λέει δεν έχουν βάση, ξέρει πως η Ελλάδα βγαίνει αργά από την κρίση».

Συνεχίζοντας, η κ. Μπακογιάννη κατήγγειλε την Κουμουνδούρου πως σε αντίθεση με την κυβέρνηση προτάσσει μία «μη-πρόταση».

«Έχουμε ακούσει για την Αργεντινή όπου σκοτώνονται στα σούπερ-μαρκετ, και για τη Βενεζουέλα όπου δεν έχουν χαρτί τουαλέτας», συμπλήρωσε δηκτικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ