Το στοιχειωμένο σπίτι με τα πολλά μυστικά: Φώτα που τρεμοσβήνουν και φωτογραφίες που μαρτυρούν τραγικό παρελθόν [εικόνες] - iefimerida.gr

Το στοιχειωμένο σπίτι με τα πολλά μυστικά: Φώτα που τρεμοσβήνουν και φωτογραφίες που μαρτυρούν τραγικό παρελθόν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα φώτα ακόμα τρεμοσβήνουν. Οι κορνίζες από τις φωτογραφίες των οικογενειών που έζησαν εκεί «αφηγούνται» την τρομακτική ιστορία. Τα αντικείμενα βρίσκονται ακόμα στο σπίτι, ατσούμπαλα ακουμπισμένα στα δωμάτια σαν να μην έφυγε ποτέ κανείς από εκεί. Η σκόνη παντού σαν να προσπαθεί να κρύψει ένα μεγάλο μυστικό. Στη Βρετανία υπάρχει ένα εξοχικό σπίτι, το οποίο προκαλεί τον τρόμο των κατοίκων. Κάποιοι μιλούν για έναν στοιχειωμένο χώρο. Κάποιοι άλλοι για ένα σπίτι που απλά κρύβει ένα τραγικό παρελθόν.Οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι έχουν δει τα φώτα να τρεμοπαίζουν μέσα στο εξοχικό σπίτι, γεγονός που οδηγεί σε φήμες ότι είναι στοιχειωμένο.Σύμφωνα με τη Daily Mail το Old Crow Cottage παραμένει ακατοίκητο από τον Οκτώβριο του 2013, οπότε και έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο τελευταίος ιδιοκτήτης.

Σήμερα είναι ένα αηδιαστικό ερείπιο, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς ρούχα, προσωπικά αντικείμενα και έπιπλα που χρονολογούνται 300 χρόνια πίσω.Τα αντικείμενα που βρίσκονται σε επτά δωμάτια του σπιτιού μαρτυρούν πως σε αυτό το σπίτι κάποτε υπήρχε ζωή.

Στον πρώτο όροφο σε ένα από τα υπνοδωμάτια, υπάρχουν ρούχα και άδεια κουτιά παπουτσιών, ενώ κρέμονται στους τοίχους πορτρέτα όσων έζησαν εκεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ