Καρέ-καρέ η επίθεση κουκουλοφόρων σε δημοσιογράφους στην Κριμαία -Τους βάζουν πιστόλι στον κρόταφο [βίντεο] - iefimerida.gr

Καρέ-καρέ η επίθεση κουκουλοφόρων σε δημοσιογράφους στην Κριμαία -Τους βάζουν πιστόλι στον κρόταφο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση από άνδρες με κουκούλες καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν δημοσιογράφοι στην Συμφερούπολη της Κριμαίας. Σε βίντεο που αναρτήθηκε από το ουκρανικό κανάλι «Γκρομάτσκιε» διακρίνονται κουκουλοφόροι να απειλούν ακόμη και με όπλο τους δημοσιογράφους.

Στο βίντεο από την επίθεση που κατέγραψε μια κοπέλα με το κινητό της (την οποία μάλιστα οι κουκουλοφόροι κυνήγησαν για να της πάρουν το κινητό) διακρίνονται αρχικά οι κουκουλοφόρου που μεταφέρουν κάτι σε ένα λευκό φορτηγάκι. Ακριβώς απέναντι βρίσκονται πέντε δημοσιογράφοι που καταγράφουν τη σκηνή. Όταν οι κουκουλοφόροι αντιλαμβάνονται ότι τους μαγνητοσκοπούν κατευθύνονται προς το μέρος τους και τους επιτίθενται.Στο βίντεο διακρίνεται ένας δημοσιογράφος να είναι πεσμένος στην άσφαλτο και από πάνω του ένας κουκουλοφόρος να του βάζει ένα πιστόλι στον κρόταφο.

Όπως κατήγγειλαν οι Βούλγαροι δημοσιογράφοι το περιστατικό έγινε έξω από τα γραφεία του Associated Press στην Συμφερόπολη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ