Το μεγάλο υπαίθριο κελάρι της Αθήνας, λίγα μέτρα μακριά από το Σύνταγμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μεγάλο υπαίθριο κελάρι της Αθήνας, λίγα μέτρα μακριά από το Σύνταγμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αθήνα δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Στο ιστορικό της κέντρο, το Heteroclito έχει γίνει το σημείο σταθερής συνάντησης και επιστροφής των Αθηναίων για να απολαύσουν μια εκπληκτική ποικιλία κρασιών, σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερης αισθητικής.

Το popaganda.gr επισκέφτηκε το χώρο, περιηγήθηκε στην αισθητική των γαλλικών «bars à vins» που κυριαρχεί και διαπίστωσε πως, όντως, τα ετερόκλητα στοιχεία της πόλης συναντιούνται μέσα στο wine bar.

Το μεγάλο υπαίθριο κελάρι της Αθήνας, λίγα μέτρα μακριά από το Σύνταγμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ξεχωρίζουν τα ελληνικά κρασιά από την Αττική, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, τη βόρεια Ελλάδα, την Κρήτη, τα Επτάνησα και τα νησιά του Αιγαίου, ενώ το bar διαθέτει πλατώ τυριών με τρία ελληνικά τυριά συνοδευόμενα με αρτοποιήματα, φρέσκα ή ξερά φρούτα, μαρμελάδα ή τσάτνεϊ, πλατώ αλλαντικών με τρία ελληνικά αλλαντικά συνοδευόμενα και πάλι με αρτοποιήματα, ελιες, ντοματάκια και τσάτνεϊ. Και όχι μόνο, οι γεύσεις είναι ατελείωτες.

Διαβάστε τα πάντα για το Heteroclito ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ