Σκάνδαλο με «αγέραστο» Έλληνα σταρ της αμερικάνικης tv που έπαθε μόλυνση στο μάτι από bottox [εικόνες] - iefimerida.gr

Σκάνδαλο με «αγέραστο» Έλληνα σταρ της αμερικάνικης tv που έπαθε μόλυνση στο μάτι από bottox [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατάγεται από τη Χίο, έχει πάρει συνέντευξη από τον Ομπάμα και τον Μπους, έχει παίξει σε μιούζικαλ τον Θεό, ενώ στο παρελθόν κατηγορήθηκε πως "δηλητηρίασε τους Ολυμπιακούς Αγώνες" και ότι συμπαθεί την πρώην ΕΣΣΔ.

Από ότι φαίνεται τα σκάνδαλα στην καριέρα του, είναι όσα και τα βραβεία του. Το 1996 στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών της Ατλάντα, τα σχόλια του για πιθανό ντοπάρισμα της Κινέζικης ομάδας δημιούργησαν σάλο. Το αποτέλεσμα ήταν να διατεθούν χιλιάδες δολάρια από την αμερικανοκινέζικη κοινότητα για να αγοραστούν ολοσέλιδες διαφημίσεις στην Washington Post και τους New York Times με τη φράση "Ο Κώστας δηλητηρίασε το Ολυμπιακό πνεύμα."

Σκάνδαλο με «αγέραστο» Έλληνα σταρ της αμερικάνικης tv που έπαθε μόλυνση στο μάτι από bottox [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μια εκρηκτική φυσιογνωμία που από την ηλικία των 33 που ξεκίν ησε την καριέρα του, κέρδισε αμέσως το παρατσούκλι "Big Bad Costas" και είναι συνηθισμένος στις επιτυχίες, στα δημοσιογραφικά βραβεία, αλλά και τα σκάνδαλα που προκαλούνται κυρίως από δύο πράγματα: Τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα του που τον κάνει να μιλάει για διάφορα θέματα που θεωρούνται ταμπού σε καθαρά ψυχαγωγικές εκπομπές με δηλώσεις του που ερμηνεύονται από τον καθένα διαφορετικά. Όπως το σχόλιο του για την πρώην ΕΣΣΔ που τη χαρακτήρισε ένα ενδιαφέρον πείραμα και τη γνώμη του για τον Πούτιν που επίσης ερμηνεύτηκε με δύο τρόπους, τόσο υπέρ όσο κατά. Δηλώσεις που έγιναν από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι την παρουσίαση των οποίων όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει εξ' αιτίας μιας ξαφνικής μόλυνσης στα μάτια του.

Σκάνδαλο με «αγέραστο» Έλληνα σταρ της αμερικάνικης tv που έπαθε μόλυνση στο μάτι από bottox [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αυτό είναι και η δεύτερη κυριότερη αιτία δημιουργίας σκανδάλων από τη μεριά του "αγέραστου" Μπομπ Κώστας, εφ' όσον όπως έγραψε χτες το αμερικάνικο tabloid Νew York Post, η μόλυνση στα μάτια του συνέβη εξ' αιτίας μιας ένεσης bottox. Τo NBC αρνείται κατηγορηματικά πως η κάτι τέτοιο, όμως η εφημερίδα αναφέρει ότι κατά την έναρξη της παρουσίασης των Ολυμπιακών του Σότσι, το μέτωπο του ήτα αφύσικα λείο. Όσο για τη θεωρία του μολυσμένου bottox, το έντυπο επικαλείται μια ανώνυμη πηγή, καθώς και την παρακάτω φωτογραφία στην οποία ο παρουσιαστής εμφανίζεται με κατακόκκινα μάτια, προσπαθώντας να τα κρύψει πίσω από χοντρά γυαλιά.

Σκάνδαλο με «αγέραστο» Έλληνα σταρ της αμερικάνικης tv που έπαθε μόλυνση στο μάτι από bottox [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ