Ρωσικός τύπος: Σε σοβαρή κατάσταση ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς -Υπέστη καρδιακή προσβολή - iefimerida.gr

Ρωσικός τύπος: Σε σοβαρή κατάσταση ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς -Υπέστη καρδιακή προσβολή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Μπορεί να μην ισχύουν οι φήμες ότι ο ανατραπείς πρόεδρος της Ουκρανίας πέθανε, αλλά όπως υποστηρίζει ο ρωσικός τύπος, σήμερα, ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ρωσίας, αφού υπέστη καρδιακή προσβολή.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη την ρωσική εφημερίδα Moskovsky Komsomolets, η κατάσταση του ανατραπέντος προέδρου της Ουκρανίας είναι σοβαρή.

Σημειώνεται ότι στις αρχές της εβδομάδας ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε, διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν ότι ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς πέθανε, τονίζοντας ότι είναι «υγιής και ασφαλής».

Ωστόσο, όπως σημειώνει και η ρωσική εφημερίδα, ο ανατραπείς πρόεδρος της Ουκρανίας δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση εδώ και μια εβδομάδα, από τότε που έδωσε την συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ