Το πρωτόκολλο πήγε περίπατο στο γεύμα με τον Γκάουκ -Ποιος βουλευτής του είπε «να μας έρθετε με σορτσάκι το καλοκαίρι» - iefimerida.gr

Το πρωτόκολλο πήγε περίπατο στο γεύμα με τον Γκάουκ -Ποιος βουλευτής του είπε «να μας έρθετε με σορτσάκι το καλοκαίρι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Περίπατο» πήγε το πρωτόκολλο κατά το χθεσινό γεύμα που παράθεσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στον Γερμανό ομόλογό του Γιόακιμ Γκάουκ.

Στο γεύμα με τα θαλασσινά που παρέθεσε ο κ. Παπούλιας, το οποίο ενθουσίασε τους πάντες, το κλίμα ήταν χαλαρό από την αρχή, με τον κ. Γκάουκ να περιγράφει ενθουσιασμένος την επίσκεψή του στον λόφο της Ακρόπολης. «Λένε ότι η Ευρώπη χτίστηκε πάνω σε τρεις λόφους. Στον λόφο της Ακροπόλεως, στον λόφο της Ρώμης με το Καπιτώλιο και στον λόφο του Γολγοθά» είπε και πρόσθεσε αναφερόμενος στη δική του επίσκεψη στην Ακρόπολη «μείναμε εκεί για 45 λεπτά, ήθελα να έμενα επί δύο ώρες».

Τότε, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας δεν έχασε την ευκαιρία και κάλεσε τον Γερμανό πρόεδρο να επισκεφθεί ξανά το καλοκαίρι την Ελλάδα για διακοπές. «Θα το ήθελα, αλλά να έρθω ως τουρίστας» απάντησε ο κ. Γκάουκ και ακολούθως το πρωτόκολλο πήγε περίπατο με τον κ. Κέλλα να λέει σε άψογα γερμανικά: «Να μας έρθετε με το... σορτσάκι».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ