Μέχρι σήμερα η επιλογή ωραρίου για τους δημοσίους υπαλλήλους - iefimerida.gr

Μέχρι σήμερα η επιλογή ωραρίου για τους δημοσίους υπαλλήλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να δηλώσουν τις ώρες εργασίες που επιλέγουν να εργαστούν. Η επιλογή του ωραρίου έχει δεσμευτικό χαρακτήρα και ισχύει έως τις 30 Ιουνίου του επόμενου έτους.

Όπως έχει ανακοινωθεί αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών, με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Ρέππα, καθώς αυξάνεται το ωράριο στο Δημόσιο από 37,5 σε 40 ώρες την εβδομάδα.

Οι υπάλληλοι μπορούν να επιλέξουν τις εξής ώρες προσέλευσης και αποχώρησης:

- 07:00 με 15:00
- 07:30 με 15:30
- 08:00 με 16:00
- 08:30 με 16:30
- 09:00 με 17:00

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού θα είναι έξι, εκτός από τις εφορίες, τις οποίες οι φορολογούμενοι θα εξακολουθούν να μπορούν να τις επισκέπτονται για 5,5 ώρες.

Το νέο ωράριο θα ισχύει για τους μόνιμους υπαλλήλους και το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο Δημόσιο, τους ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού και τα λοιπά ΝΠΔΔ.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ