Η Σύρος τίμησε τη δημοσιογράφο του Μega Μαρία Δεναξά [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σύρος τίμησε τη δημοσιογράφο του Μega Μαρία Δεναξά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιδιαίτερη πατρίδα της, τίμησε την συριανής καταγωγής δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά, ανταποκρίτρια του ΜΕGA στο Παρίσι, για τη μακρόχρονη προσφορά της στη δημοσιογραφία, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, ως πρέσβειρα των αξιών και ως εκλεκτή εκπρόσωπο της μαχόμενης δημοσιογραφίας.


Της απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, την οποία παρέδωσε ο περιφερειακός σύμβουλος, υπεύθυνος αθλητισμού και πολιτισμού, Δημήτρης Γρυπάρης. Όπως επίσης της προσφέρθηκαν και ανθοδέσμες, από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου, διοργανωτή και παρουσιαστή της εκδήλωσης Μπάμπη Κουλούρα, αλλά και από τους παλιούς συμμαθητές της, με τους οποίους πέρασε μαζί τα σχολικά χρόνια στην Σύρο και σήμερα την καμαρώνουν στην τηλεόραση.
Η Μαρία Δεναξά δεν ξέχασε ποτέ την Σύρο την οποία έχει πάντα στην καρδία της και φροντίζει να προβάλει το νησί της, όπου κι αν βρίσκεται. Παρέλαβε συγκινημένη την τιμητική πλακέτα, εκφράζοντας εγκάρδιες ευχαριστίες τόσο στους ανθρώπους που επέλεξαν να την βραβεύσουν, αλλά ιδιαίτερα, σε αυτούς που στάθηκαν δίπλα της όλα τα χρόνια και την βοήθησαν να κάνει μια λαμπρή δημοσιογραφική καριέρα, αλλά και μια αξιοζήλευτη οικογένεια.
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος –συγγραφέας Αλκμήνη Ψιλοπούλου, ενώ η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Χριστίνα Λιγοψυχάκη, έκανε μια ιδιαίτερη ιστορική αναφορά για τη γυναίκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ