H λεπτεπίλεπτη Γαλλίδα που ήρθε στην Αθήνα για να δείξει την τέχνη του ερωτικού δεσίματος [εικόνες] - iefimerida.gr

H λεπτεπίλεπτη Γαλλίδα που ήρθε στην Αθήνα για να δείξει την τέχνη του ερωτικού δεσίματος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οταν δένω ή όταν με δένουν δεν αισθάνομαι καλλιτέχνης, αισθάνομαι ερωμένη» λέει η Γαλλίδα Gorgone που ήρθε στην Ελλάδα με όλα τα σκοινιά στην βαλίτσα της και παρουσίασε την ιαπωνική τέχνη του ερωτικού δεσίματος Shibari, που διαδίδεται ταχύτατα στην Ευρώπη.

 H λεπτεπίλεπτη Γαλλίδα που ήρθε στην Αθήνα για να δείξει την τέχνη του ερωτικού δεσίματος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Gorgone μίλησε στο popaganda και φωτογραφήθηκε, γυμνή, δεμένη με σχοινιά, προσπαθώντας να εξηγήσει την ιεροτελεστία, την τέχνη και τον ερωτισμό του δεσίματος. Οταν την ρωτούν πώς καταφέρνει να φτάσει στην απόλυτη προσήλωση, κατά τη διάρκεια τους δεσίματος, λέει: «Ανοίγοντας το μυαλό μου, το σώμα και την ψυχή μου στον/στην παρτενέρ μου. Όταν αυτό λειτουργεί, μπορεί να δημιουργηθεί η πιο ευφυής, έντονη, βαθιά επαφή και οικειότητα που έχω βιώσει ποτέ. Αν για διάφορους λόγους δεν λειτουργήσει, αφοσιώνομαι κατευθείαν στα σχοινιά και επικοινωνώ μόνο με αυτά. Μερικές φορές τα σχοινιά είναι η γέφυρα που ενώνει τις δύο καρδιές μας ενώ κάποιες άλλες ο/η παρτενέρ λειτουργεί ως γέφυρα που ενώνει την καρδιά σου με τα σχοινιά. Η πιο έντονη στιγμή είναι όταν αυτά τα τρία στοιχεία καταφέρνουν να ενωθούν μεταξύ τους, λιώσουν και γίνουν ένα».

 H λεπτεπίλεπτη Γαλλίδα που ήρθε στην Αθήνα για να δείξει την τέχνη του ερωτικού δεσίματος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αναλυτικά η συνέντευξη και πολλές φωτογραφίες από την παρουσίαση της δράσης της, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ popaganda ερωτικό δέσιμο gorgone
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ