Το Nissan Juke ανανεώνεται αλλά κυρίως γίνεται 1.200 turbo - iefimerida.gr

Το Nissan Juke ανανεώνεται αλλά κυρίως γίνεται 1.200 turbo

Το Nissan Juke ανανεώνεται αλλά κυρίως γίνεται 1.200 turbo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δεύτερη φάση της ζωής του το Nissan Juke, ένα από τα πιο ιδιαίτερα σχήματα της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας, ανανεώνεται αισθητικά χωρίς όμως ευτυχώς να αλλάξει η γενική του εικόνα.

Απλά διαφοροποιήθηκε λίγο η μάσκα μαζί με τους προφυλακτήρες του, ενώ οι προβολείς του έχουν πλέον φώτα ημέρας LED και μοιάζουν με τους στενόμακρους του σπορ 370Z. Ίδια λογική και στο εσωτερικό, όπου στις εκδόσεις με κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς έγινε κάποια αναδιάταξη και το πορτμπαγκάζ αυξήθηκε κατά 40%(!), φτάνοντας τα 354 λίτρα.

Έτσι λοιπόν είναι λογικό η πιο σημαντική εξέλιξη στο ανανεωμένο μικρό SUV της Nissan να είναι ο νέος turbo των 1.200 κυβικών και των 115 ίππων στη βάση της γκάμας και στη θέση του ατμοσφαιρικού 1.600. Η επίσημη ονομασία του είναι 1.2 DIG-T και έχει στάνταρ start-stop, ενώ η μέση κατανάλωσή του είναι 5,5 λίτρα και οι εκπομπές CO2 του 126 γραμμάρια.

Ο μεγαλύτερος 1.600 turbo των 190 ίππων συνεχίζει με βελτιωμένα χαρακτηριστικά (πιο ελαστικός και πιο οικονομικός), ενώ το ίδιο ισχύει και για τον εξαιρετικό diesel 1.5 dCi. To ανανεωμένο Nissan Juke θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι.

Το Nissan Juke ανανεώνεται αλλά κυρίως γίνεται 1.200 turbo | iefimerida.gr 0
Το Nissan Juke ανανεώνεται αλλά κυρίως γίνεται 1.200 turbo | iefimerida.gr 1
Το Nissan Juke ανανεώνεται αλλά κυρίως γίνεται 1.200 turbo | iefimerida.gr 2
Το Nissan Juke ανανεώνεται αλλά κυρίως γίνεται 1.200 turbo | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο χαρακτηριστικά Nissan Juke
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ