Οι Αρχές της Λιβύης ξύρισαν γουλί, τον γιο του Καντάφι [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι Αρχές της Λιβύης ξύρισαν γουλί, τον γιο του Καντάφι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γουλί, με την ψιλή, ξύρισαν οι αρχές της Λιβύης τον γιο του Μουαμάρ Καντάφι, Σααντί, που συνελήφθη στο Νίγηρα και εκδόθηκε στη Λιβύη.

Μόλις ο Σααντί Καντάφι έφθασε στην Τρίπολη, μεταφέρθηκε σε φυλακή. Εκεί, αφού του φόρεσαν τη στολή του φυλακισμένου, του ξύρισαν το κεφάλι με την ψιλή και στη συνέχεια τον φωτογράφησαν.

«Η λιβυκή κυβέρνηση παρέλαβε σήμερα τον Σαάντι Καντάφι και μόλις έφθασε στην Τρίπολη» ανακοίνωσε η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αλι Ζεϊντάν.

Ο 40χρονος Σαάντι, ο οποίος ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής (σ.σ. έπαιξε ακόμα και στη Γιουβέντους) και επιχειρηματίας, δεν καταζητείται από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) όπως ο αδελφός του, ο Σαϊφ αλ Ισλάμ. Ωστόσο, η Λιβύη θέλει να τον δικάσει για κατάχρηση ξένης περιουσίας δια της βίας και για ένοπλο εκφοβισμό, όταν ήταν επικεφαλής της Λιβυκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Οι Αρχές της Λιβύης ξύρισαν γουλί, τον γιο του Καντάφι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι Αρχές της Λιβύης ξύρισαν γουλί, τον γιο του Καντάφι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οι Αρχές της Λιβύης ξύρισαν γουλί, τον γιο του Καντάφι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

<<<<<

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ