Η Αντζελίνα Τζολί τρομοκρατεί τα παιδάκια -Κανένα δεν ήθελε να παίξει δίπλα της στο Maleficent - iefimerida.gr

Η Αντζελίνα Τζολί τρομοκρατεί τα παιδάκια -Κανένα δεν ήθελε να παίξει δίπλα της στο Maleficent

Η Αντζελίνα Τζολί τρομοκρατεί τα παιδάκια -Κανένα δεν ήθελε να παίξει δίπλα της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη ζωή της είναι από τους ανθρώπους που έχει σταθεί όσο πιο κοντά μπορεί στα παιδιά. Εχει γίνει μητέρα, έχει υιοθετήσει, αλλά η Αντζελίνα Τζολί δεν σταματά εκεί, καθώς συχνά βρίσκεται δίπλα σε παιδιά σε χώρες του τρίτου κόσμου. Στο πλατό όμως η ηθοποιός είναι ο... φόβος και ο τρόμος για κάθε πιτσιρίκι.

Οπως εξομολογήθηκε η ίδια στο Entertainment Weekly, ο λόγος που η κόρη της Βιβιάν έπαιξε την πριγκίπισσα στο Maleficent ήταν γιατί κανένα άλλο παιδάκι δεν ήθελε να σταθεί δίπλα στην Τζολί. Ο λόγος ήταν βέβαια το τρομακτικό κοστούμι της ηθοποιού που έχει μέχρι και κέρατα ως κακιά μάγισσα στην ταινία.

«Το βρίσκουμε διασκεδαστικό να έχουμε μαζί τα παιδιά μας στα γυρίσματα, αλλά δεν θέλουμε να γίνουν ηθοποιοί. Δεν είναι αυτός ο στόχος μας με τον Μπραντ», εξήγησε η Τζολί. «Αλλά τα υπόλοιπα παιδιά δεν με πλησίαζαν στο πλατό. Επρεπε να βρούμε ένα παιδί που θα με συμπαθούσε και δεν θα φοβόταν τα κέρατα, τα νύχια και τα μάτια μου. Οπότε αναγκαστικά έπρεπε να πάρει τον ρόλο η Βίβιαν», είπε για την πεντάχρονη.

Βέβαια, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός το τρομακτικό κοστούμι της ήταν αρκετά τραυματικό και για ένα από τα δικά της παιδιά. «Οταν με είδε για πρώτη φορά ο Παξ, έτρεξε μακριά μου αναστατωμένος. Νόμιζα ότι αστειευόταν, οπότε προσποιήθηκα ότι τον κυνηγούσα, αλλά ανακάλυψα πως ο γιος μου πραγματικά έκλαιγε!», εξομολογήθηκε η Τζολί στο περιοδικό.

Ευτυχώς, ο μικρός ξεπέρασε το φόβο του οπότε και εκείνος, με την αδερφή του Ζαχάρα έκαναν επίσης ένα πέρασμα από την ταινία, κάτι που δεν ήταν εύκολο για την ίδια. «Επρεπε να εμφανιστώ δίπλα τους και να είμαι πολύ κακιά μαζί τους. Βέβαια, ήθελα να σταματήσω και να τους κλείσω το μάτι», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ