Κλείνει το μεσημέρι, ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

Νέα ταλαιπωρία θα περάσει το επιβατικό κοινό την Πέμπτη, καθώς από το μεσημέρι κλείνει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα.

Ο σταθμός θα κλείσει από τις 13:30, στο πλαίσιο των μέτρων για την επίσκεψη του Γερμανού προέδρου Γιοακίμ Γκάουκ στην Αθήνα. Για τον ίδιο λόγο έχει τεθεί σε ισχύ από τις 8 το πρωί το μέτρο της απαγόρευσης συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «ΣΤΑ.ΣΥ», ο σταθμός του Συντάγματος θα μείνει κλειστός μέχρι νεωτέρας, με εντολή της αστυνομίας. Σε ό,τι αφορά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων, ισχύει έως τις 19:00 και αφορά την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Σταδίου (από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου) - Ομήρου - δεξιά Ακαδημίας - αριστερά Κανάρη - Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου) - Καψάλη - δεξιά Ηροδότου - αριστερά Υψηλάντου - δεξιά Γενναδίου - Πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής - Β. Κωνσταντίνου - Β. Όλγας - Β. Αμαλίας - αριστερά Φιλελλήνων - αριστερά Μητροπόλεως - δεξιά Βουλής - δεξιά Κολοκοτρώνη - αριστερά Σταδίου (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομήρου).

Φωτογραφία: Eurokinissi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ