Κλείνει το μεσημέρι, ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα - iefimerida.gr

Κλείνει το μεσημέρι, ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

Κλείνει το μεσημέρι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ταλαιπωρία θα περάσει το επιβατικό κοινό την Πέμπτη, καθώς από το μεσημέρι κλείνει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα.

Ο σταθμός θα κλείσει από τις 13:30, στο πλαίσιο των μέτρων για την επίσκεψη του Γερμανού προέδρου Γιοακίμ Γκάουκ στην Αθήνα. Για τον ίδιο λόγο έχει τεθεί σε ισχύ από τις 8 το πρωί το μέτρο της απαγόρευσης συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «ΣΤΑ.ΣΥ», ο σταθμός του Συντάγματος θα μείνει κλειστός μέχρι νεωτέρας, με εντολή της αστυνομίας. Σε ό,τι αφορά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων, ισχύει έως τις 19:00 και αφορά την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Σταδίου (από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου) - Ομήρου - δεξιά Ακαδημίας - αριστερά Κανάρη - Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου) - Καψάλη - δεξιά Ηροδότου - αριστερά Υψηλάντου - δεξιά Γενναδίου - Πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής - Β. Κωνσταντίνου - Β. Όλγας - Β. Αμαλίας - αριστερά Φιλελλήνων - αριστερά Μητροπόλεως - δεξιά Βουλής - δεξιά Κολοκοτρώνη - αριστερά Σταδίου (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομήρου).

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ