Πέντε τηλεοπτικοί έρωτες που όλοι θα ήθελαν να ζήσουν στην πραγματικότητα - iefimerida.gr

Πέντε τηλεοπτικοί έρωτες που όλοι θα ήθελαν να ζήσουν στην πραγματικότητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το Ημερολόγιο», «Τιτανικός», «Sex and the city», «Pretty Woman» και «Φιλαράκια». Κάπου εκεί ανάμεσα σε αυτές τις ταινίες και τις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές υπήρξε ένας μεγάλος έρωτας που ζήλεψαν πολλοί. Και όχι άδικα, καθώς ήταν ζευγάρια που ο έρωτάς τους πέρασε από 40 κύματα. Και όμως κάπου εκεί, στην τελευταία σκηνή ή στα τελευταία επεισόδια, οι τίτλοι τέλους έπεσαν με τη φράση «και έζησαν αυτοί καλά»...ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Είναι από τις περιπτώσεις που ο κινηματογραφικός έρωτας πέρασε εκτός οθόνης. Σύμφωνα με το instyle, οι Rachel McAdams και Ryan Gosling έζησαν τον έρωτά τους και μακριά από τις κάμερες, μέχρι το 2007 οπότε και χώρισαν.

SEX AND THE CITY

Η αλήθεια είναι ότι ο Mr. Big είχε «βασανίσει» αρκετά την τηλεοπτική Carrie, ωστόσο είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ζευγάρια που θα θέλαμε να ήταν μαζί και στην πραγματικότητα.

ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα γινόταν αν το διάσημο υπερωκεάνιο δεν βυθιζόταν και ο Jack με τη Rose συνέχιζαν το ειδύλλιό τους στη Νέα Υόρκη; Εμείς ναι. Πάντως, δεν νομίζουμε να χαιρόταν και πολύ ο κινηματογραφικός αρραβωνιαστικός της Winslet, Billy Zane.

PRETTY WOMAN

Σε αυτή τη σύγχρονη εκδοχή της Σταχτοπούτας, είδαμε μαζί Richard Gere και Julia Roberts, σε έναν κινηματογραφικό έρωτα που έγραψε ιστορία.

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

Η Jennifer Aniston και ο David Schwimmer ήταν τα τηλεοπτικά φιλαράκια που έγιναν ζευγάρι στη δημοφιλή σειρά. Εσείς πιστεύετε στη φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ