Οταν το μικρό πάντα, δεν θέλει να κοιμηθεί -Απολαυστικό βίντεο με τη «μαμά» που το βάζει με το ζόρι για ύπνο [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν το μικρό πάντα, δεν θέλει να κοιμηθεί -Απολαυστικό βίντεο με τη «μαμά» που το βάζει με το ζόρι για ύπνο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκινά με την τρυφερή προτροπή «ετοιμάσου για ύπνο». Αφού ειπωθεί αρκετές φορές, αρχίζει η πιο επίμονη εντολή. Και στο τέλος έρχεται το «ξέρεις τι ώρα είναι;» σε αυστηρό ύφος. Οι απανταχού μαμάδες γνωρίζουν καλά τον κόπο που χρειάζεται, για να πέσουν τα παιδιά στο κρεβάτι. Ακόμη και εκείνες των μικρών πάντα.

Ανάλογα... βάσανα περνά και η Γιουάν Γιουάν. Ο ζωολογικός κήπος στην Ταϊπέι, όπου ζει με το μικρό της, έδωσε στη δημοσιότητα ένα απολαυστικό βίντεο με τη «μαμά» πάντα, να προσπαθεί απεγνωσμένα να βάλει το επτά μηνών... καμάρι της για ύπνο.

Αν και ο μικρός αποδεικνύεται ιδιαίτερα επίμονος και προσπαθεί απελπισμένα να αποδράσει, στο τέλος η Γιουάν Γιουάν κάνει ό,τι και κάθε μητέρα στον κόσμο. Τον παίρνει με το ζόρι και τον βάζει στο «κρεβάτι» του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ