«Mαύρες γυναίκες προσέξτε, o λευκός ομοφυλόφιλος είναι ένας δαίμονας που μπορεί να σας κλέψει τον άντρα» (βίντεο) - iefimerida.gr

«Mαύρες γυναίκες προσέξτε, o λευκός ομοφυλόφιλος είναι ένας δαίμονας που μπορεί να σας κλέψει τον άντρα» (βίντεο)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δαίμονας είναι λευκός και gay σύμφωνα με το «ευαγγέλιο αγάπης» που ανάρτησε μια αποστολική εκκλησία σε ένα ομοφοβικό ντελίριο, κατηγορώντας ταυτόχρονα τον Ομπάμα ως «κοκαϊνομανή ζιγκολό». Ο ΤΑΖ παρακολουθεί με ευλάβεια.

«Ο Ομπάμα έχει εξαπολύσει τους ομοφυλόφιλους δαίμονες απέναντι στους μαύρους. Μαύρες γυναίκες προσέξτε. Ένας λευκός ομοφυλόφιλος μπορεί να σας κλέψει τον άντρα». Το παραπάνω κομψό μήνυμα, με τεράστια γράμματα, έχει αναρτήσει στην είσοδο της η Παγκόσμια Αποστολική Εκκλησία, όπως αυτοαποκαλείται, ATLAH, με πάστορα τον Τζέιμς Ντέιβιντ Μάνινγκ και motto της οργάνωσης, «Το αίμα του Ιησού». Ναι, στο Χάρλεμ που συνέβη αυτή η ομορφιά, φαίνεται ότι τα γκόσπελ έχουν πάρει -πλέον- άλλη μορφή.

Στην πλούσια καριέρα του φιλεύσπλαχνου Μάνινγκ, συμπεριλαμβάνονται δηλώσεις πλήρους υποστήριξης των αντι-γκέι νόμων στην Ουγκάντα και τη Νιγηρία. Ειδικά στην τελευταία χώρα, μετά την παρότρυνση του Μάνινγκ, εφημερίδα δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια λίστα με τα ονόματα των 200 top ομοφυλόφιλων, πολλοί από τους οποίους φοβούνται πλέον για τη ζωή τους.

O ίδιος υποστηρίζει τη στάση του λέγοντας: «Είναι καταστροφικό αυτό που ο Ομπάμα κάνει στους μαύρους άντρες και τις μαύρες γυναίκες και πως οι λευκοί ομοφυλόφιλοι μετακομίζουν πλέον στις συνοικίες των μαύρων με σκοπό να τους μετατρέψουν σε ομοφυλόφιλους. Οι μαύρες γυναίκες είναι πολύ δύσκολο να συναγωνιστούν έναν λευκό ομοφυλόφιλο. Γιατί συνήθως ο λευκός ομοφυλόφιλος έχει λεφτά, έχει κάρτα American Express. Έχει την ευκαιρία να πάει στο θέατρο – οι ομοφυλόφιλοι αγαπάνε το θέατρο. Τους αρέσει να πηγαίνουν για δείπνο, σε πάρτι, τέτοια πράγματα. Οι μαύροι πρέπει να ξεσηκωθούν μαζικά και να κατανοήσουν την απόλυτη καταστροφή που ο Ομπάμπα προσπαθεί να επιβάλλει. Ότι σκοπεύει να καταστρέψει τη μαύρη οικογένεια με τις ομοφυλοφιλικές δηλώσεις που κάνει και τους δαίμονες που έχει εξαπολύσει».

Αναμφισβήτητη η προσφορά του Μάνινγκ στις έρευνες για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, εφ' όσον κανείς μέχρι τώρα δεν είχε υποψιαστεί ότι μια πιστωτική κάρτα και η αγάπη σου για το θέατρο, μπορούν να σε κάνουν αδελφή. Αυτά από έναν κήρυκα της αγάπης, που έχει προκαλέσει ξανά με τα εξτρεμιστικά του μηνύματα, αφού όπως ο ίδιος δηλώνει, υπήρξε συμμαθητής του Ομπάμα και γνωρίζει πως ο πρόεδρος των Η.Π.Α. ήταν «ένας εθισμένος στην κοκαΐνη, ζιγκολό».

Tην ίδια στιγμή, ένας άλλος καλός κι ευαίσθητος πάστορας, αυτή τη φορά ο Λάρι Τόμζακ από το Τενεσί, ο οποίος στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για επίθεση σε γυναίκα με πλαστικά και ξύλινα μπαστούνια, καθώς και για τη συγκάλυψη σκανδάλου παιδεραστίας σε χριστιανικό σχολείο, κηρύσσει πως ο Θεός τιμωρεί τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες δίνοντας τους θηλυπρεπή και ανδροπρεπή, αντίστοιχα, συμπεριφορά. Ενώ πρόσφατα, ολοκλήρωσε και συγγραφικά την ιεραποστολή της αγάπης του εκδίδοντας το βιβλίο «The little handbook of love correction», στο οποίο προτρέπει τους γονείς να τιμωρούν τα παιδιά τους με μπαστούνια. Προφανώς, ούτως ώστε όταν κι αυτά μεγαλώσουν, να γίνουν υγιείς άνθρωποι σαν τον ίδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ