Αυτό είναι το πιο φθηνό μπαρ στην Αθήνα – Σλόγκαν του «Πιο φτηνά από το να μένεις σπίτι» [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το πιο φθηνό μπαρ στην Αθήνα – Σλόγκαν του «Πιο φτηνά από το να μένεις σπίτι» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oνομάζεται «Drugstore». Δηλαδή: φαρμακείο. Και παρά τους συνειρμούς των φαρμακείων με την ακρίβεια, το συγκεκριμένο μπαρ στην οδό Αραχώβης, διεκδικεί τον τίτλο του πιο φτηνού της Αθήνας. Ητοι: κάτι λιγότερο από 2,5 ευρώ. για ένα ποτό.

Το popaganda.gr το επισκέφθηκε και το διαπίστωσε. Στην Αραχώβης 10, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα ποτά ξεκινούν από 3,5€ και όσο περισσότερα πίνει κάποιος, τόσο μειώνεται η τιμή. Όσον αφορά στα ποτά που στοιχίζουν την ελάχιστη τιμή, με 10€ μπορεί κανείς να πιει τρία, με 15€ πάει στα πέντε και άμα είναι τόσο δυνατό ποτήρι, με 18,5€ πίνει επτά και με λιγότερο από 20€, φτάνει τα οχτώ.«Με απλά μαθηματικά συνεπώς, καταλήγει να πληρώνει για ένα ποτό, κάτι λιγότερο από 2,5€» συμπεραίνει το ρεπορτάζ.

Αυτό είναι το πιο φθηνό μπαρ στην Αθήνα – Σλόγκαν του «Πιο φτηνά από το να μένεις σπίτι» [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η δημοσιογράφος μίλησε με τον ιδιοκτήτη Σπήλιο Τζέμο, που της είπε «Αν και η Ελλάδα έχει από τις υψηλότερες φορολογίες στα αλκοολούχα ποτά, εμείς στο Drugstore έχουμε συμπιέσει το ποσοστό κέρδους και προσδοκούμε μεγαλύτερη κατανάλωση. Τα ποτά είναι καθαρά και υπάρχουν διαβαθμίσεις στην τιμή ανάλογα με τη μάρκα», αναφέρει. Για παράδειγμα, το ότι δε θα πιει κάποιος ουίσκι Johnnie με 3,5€ δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό ή ότι είναι νοθευμένο. Αν θέλει όμως να πιει Johnnie ή γενικότερα οποιαδήποτε γνωστή μάρκα, δεν λείπουν και από εκεί οι συνδυασμοί».

Αναλυτικά το ρεπορτάζ και πολλές φωτογραφίες ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαρ εξάρχεια popaganda drugstore Αραχώβης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ