Επιτέλους: Το Need for Speed γίνεται ταινία με πρωταγωνιστή, τον Τζέσε του Breaking Bad [βίντεο] - iefimerida.gr

Επιτέλους: Το Need for Speed γίνεται ταινία με πρωταγωνιστή, τον Τζέσε του Breaking Bad [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν λατρεύετε τις κόντρες με τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι Need for Speed, ο σκηνοθέτης Σκοτ Βαφ έχει μία έκπληξη. Στις 20 Μαρτίου βγαίνει στους κινηματογράφους η επίσημη ταινία. Ειδικά αν είστε και φαν της σειράς Breaking Bad θα χαρείτε ακόμη περισσότερο, αφού στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον αγαπημένο μας «Τζέσε Πινκμαν», Ααρον Πολ.

Το σενάριο απλοϊκό: εχοντας μόλις βγει από τη φυλακή, ο επαγγελματίας οδηγός Τόμπι Μάρσαλ (Ααρον Πολ), προσεγγίζεται από έναν πλούσιο επιχειρηματία και διοργανώνει έναν αγώνα με αυτοκίνητα, έχοντας στο μυαλό του την εκδίκηση για όσους του κατέστρεψαν τη ζωή.

Στον αντίποδα του Fast and Furious, θα δούμε μία -όχι και τόσο διαφορετική- ταινία με αυτοκίνητα που υπόσχεται μοναδικές στιγμές και εντυπωσιακά αυτοκίνητα, στους λάτρεις του είδους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ