Η ακομπλεξάριστη Μπαρ Ραφαέλι έχει κυτταρίτιδα και μας το δείχνει [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ακομπλεξάριστη Μπαρ Ραφαέλι έχει κυτταρίτιδα και μας το δείχνει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπορεί, εμείς εδώ στην Ελλάδα, να «πνιγόμαστε» στη βροχή, ωστόσο, η καλοκαιρία και η ζέστη σε άλλα σημεία του πλανήτη αναγκάζει τους σταρ να τα πετάνε όλα έξω και να κάνουν τις βουτιές τους.

Μια από αυτές, η Μπαρ Ραφαέλι, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της με τον καλό της στην Ταϋλάνδη. Μάλιστα, το πανέμορφο μοντέλο από το Ισραήλ μοιράστηκε με τους φίλους του, στο Instagram, ορισμένα στιγμιότυπα από τις διακοπές της σκορπώντας... εγκεφαλικά.

Ο λόγος; Οι φωτογραφίες που επέλεξε να μοιραστεί την απεικονίζουν την ώρα που κάνει τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά του Κο Σαμούι. Το καυτό μοβ μπραζίλιαν μπικίνι της, τόνιζε τις καμπύλες της και τα καλλίγραμμα οπίσθιά της. Πάντως, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η Μπαρ Ραφαέλι αποδεικνύεται εξαιρετικά ακομπλεξάριστη, αφού επέλεξε να αναρτήσει κάποιες από τις φωτογραφίες που αφήνουν να σκιαγραφηθούν οι ελάχιστές μεν, υπαρκτές δε, ατέλειές της. Ισως, γιατί την κάνουν να φαίνεται λίγο πιο θνητή... Εχει και αυτή την κυτταρίτιδά της, όπως όλες.

Η ακομπλεξάριστη Μπαρ Ραφαέλι έχει κυτταρίτιδα και μας το δείχνει [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η ακομπλεξάριστη Μπαρ Ραφαέλι έχει κυτταρίτιδα και μας το δείχνει [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο Ταϋλάνδη instagram Μπαρ Ραφέλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ