Το πρωί φοιτήτρια, το βράδυ στρίπερ -Η 18χρονη πληρώνει τα δίδακτρα βγάζοντας όλα της τα ρούχα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πρωί φοιτήτρια, το βράδυ στρίπερ -Η 18χρονη πληρώνει τα δίδακτρα βγάζοντας όλα της τα ρούχα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στριφογυρίζει πάνω στο στύλο με ιδιαίτερη άνεση. Ονειρο πάντως της 18χρονης Charley από το Εδιμβούργο είναι να φορέσει κάποτε την αστυνομική στολή και να βοηθά στην εξάρθρωση του εγκλήματος.

Μέχρι τότε όμως βγάζει τα προς το ζην φορώντας άλλου είδους στολές, αυτές που φορούν όσα κορίτσια λικνίζονται γύρω από ένα στύλο του στριπτίζ.
Η 18χρονη δεν διαθέτει μια τυπική ιστορία. Με τα σέξι της εσώρουχα δέχεται τα επιφωνήματα ερεθισμένων αντρών με μοναδικό κίνητρο να κάνει τους γονείς της περήφανους. Κι αυτό γιατί τις πρωινές ώρες μεταμορφώνεται σε φοιτήτρια στο τμήμα αθλητικών επιστημών, το διαβατήριο όπως λέει για ένα καλύτερο μέλλον.

«Το στριπτίζ είναι ένας τρόπος διαφυγής από τα πάντα», εξηγεί «όταν το κάνω είμαι ένα τελείως διαφορετικό άτομο». Τα δίδακτρα είναι περισσότερα από 9.000 λίρες το χρόνο, οπότε η λύση για να πληρώνει τις σπουδές της βρίσκεται σε ένα κακόφημο μαγαζί, όπως σημειώνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ