Αντι να φτιάχνει τις κάμερες, τους τοποθετούσε... κοριούς – Ενας ηδονοβλεψίας τεχνικός - iefimerida.gr

Αντι να φτιάχνει τις κάμερες, τους τοποθετούσε... κοριούς – Ενας ηδονοβλεψίας τεχνικός

Αντι να φτιάχνει τις κάμερες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ένας έφηβος λειτουργεί απερίσκεπτα, μην έχοντας τη δυνατότητα να ελέγξει τις σεξουαλικές του ορμές, τότε μπορεί να δικαιολογηθεί απόλυτα. Αρκεί φυσικά να μην ξεπεράσει τα... επιτρεπτά όρια. Σε αντίθετη περίπτωση, όταν ένας τριαντάχρονος επαγγελματίας τεχνικός υπολογιστών αποκαλύπτεται να τοποθετεί κοριούς ώστε να... κατασκοπεύει τις πελάτισσες του, τότε πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το νόμο.

Ο λόγος για τον Αντριου Μέλντρουμ, έναν Αγγλο τεχνικό ο οποίος ξεπέρασε κάθε όριο ηδονοβλεψίας. Στις επισκέψεις του σε σπίτια πελατών, ο τεχνικός εκτός από το να διορθώνει το πρόβλημα στη κάμερα του υπολογιστή, τοποθετούσε σε αυτόν ένα ειδικό πρόγραμμα με το οποίο μπορούσε να... τις κατασκοπεύει εξ αποστάσεως.

Για κακή τύχη του 30χρονου, ένα από τα θύματα του ανακάλυψε την ύπαρξη του καλά κρυμμένου προγράμματος. Η 21χρονη πελάτισσα του Μέλντρουμ παραξενεύτηκε, έψαξε τις λειτουργίες του άγνωστου προγράμματος και κατάλαβε πως είχε πέσει θύμα κατασκοπίας. Αφού ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, άρχισε να πραγματοποιείται η εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο 30χρονος τεχνικός, μετά από λίγο καιρό, πιάστηκε να εγκαθιστά το ίδιο πρόγραμμα και σε άλλες δύο πελάτισσες του. Ετσι, ο Αντριου Μέλντρουμ συνελήφθη και κατηγορείται πλέον και για τις τρεις περιπτώσεις.

Ο υπεύθυνος της υπόθεσης, Νικ Φάιλθροπ περιέγραψε τη κατάσταση ως « πολύπλοκη και πρωτοφανή». Παράλληλα, δήλωσε πως: « Ελπίζω ότι μπορούν να λάβουν κάποια παρηγοριά με τη καταδικαστική απόφαση που στέλνει ένα σαφές μήνυμα σε όλους ότι αυτό το είδος της εισβολής στην ιδιωτική ζωή ενός ατόμου δεν είναι αποδεκτή και η Μητροπολιτική Αστυνομία θα στηρίξει όλα τα θύματα να ακολουθήσουν όλους τους υπόπτους.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ