Πως να μετατρέψετε το δάχτυλο σας σε... μαγικό ραβδί – Το δαχτυλίδι με τις εκπληκτικές δυνατότητες [βίντεο]

Οταν πριν μερικές δεκαετίες ο γνωστός συγγραφέας Τζον Ρόναλντ Τόλκιν δημιουργούσε το καλύτερο του έργο, των Αρχοντα των δαχτυλιδιών, δεν φανταζόταν ότι ένα αντίστοιχο δαχτυλίδι με αυτό που κρατούσε ο Φρόντο, θα κυκλοφορούσε στην αγορά. Ο λόγος για το εκπληκτικό δαχτυλίδι που, αν και δεν σε κάνει αόρατο, μπορεί να μετατρέψει το χέρι του κατόχου του σε... μαγικό ραβδί.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας Bluetooth, το καινούργιο τεχνολογικό προϊόν με το απλό όνομα Ring, έχει την ικανότητα να ελέγξει από απόσταση κάθε «έξυπνη» ηλεκτρονική συσκευή. Αυτό σημαίνει πως όσοι αγοράσουν το μοναδικό αξεσουάρ, θα μπορούν να ανοίξουν τη τηλεόρασή τους, να στείλουν μηνύματα ή ακόμα και να σερφάρουν κουνώντας απλά το δάχτυλό τους.

Το προϊόν της εταιρίας Logbar είναι κάτι που πρωτοεμφανίζεται στο τομέα της τεχνολογίας, αφού δεν έχει υπάρξει προηγούμενη αντίστοιχη συσκευή με δυνατότητες τέτοιου τύπου. Τα μόνα «έξυπνα» δαχτυλίδια που είχαν κυκλοφορήσει είχαν απλές ικανότητες, όπως το να δείχνουν την ώρα.

Αναγνωρίζοντας τις κινήσεις του δαχτύλου, το Ring μπορεί να θέσει σε εφαρμογή κάθε έξυπνη συσκευή που είναι συνδεδεμένη μαζί του. Η εταιρία με έδρα την Καλιφόρνια, θα βγάλει στην αγορά το καινούργιο της τεχνολογικό προϊόν τον Ιούλιο ενώ η τιμή του Ring αναμένεται να αγγίζει τα 100 ευρώ.

Δείτε το βίντεο που εξηγεί τις απίστευτες δυνατότητες του... μαγικού δαχτυλιδιού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δαχτυλίδι bluetooth έξυπνες συσκευές Ring Logbar

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ