Ομάδα κρούσης για ραδιόφωνα και TV φτιάχνει η ΝΔ - iefimerida.gr

Ομάδα κρούσης για ραδιόφωνα και TV φτιάχνει η ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια «ισχυρή ομάδα» που θα αποτελείται από 10 ως 15 βουλευτές και στελέχη τα οποία θα αναλάβουν το βάρος της εκπροσώπησης της Νέας Δημοκρατίας στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα από τον Σεπτέμβριο στήνει το διάστημα ο Γιάννης Μιχελάκης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ που δεν περιορίζεται στην δουλειά βιτρίνας με προσωπικές τηλεοπτικές εμφανίσεις όπως ο προκάτοχος του αλλά κάνει και δουλειά «μυρμηγκιού» προσανατολίζεται μετά τις 20 Αυγούστου να αξιοποιήσει μια ομογενοποιημένη ομάδα που θα αποτελέσει τη δύναμη κρούσης στα ΜΜΕ.

Στον πρόεδρο του κόμματος Α. Σαμαρά έχουν γίνει εισηγήσεις να δημιουργηθεί μια άτυπη ομάδα η οποία θα εκφράζεται ενιαία και θα δίνει τη μάχη σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Και αυτό κυρίως επειδή η πλειονότητα των στελεχών που εμφανίζονται δεν διαθέτουν επικοινωνιακό ταλέντο ενώ πολλά από αυτά οδηγούν συνειρμικά στην περίοδο διακυβέρνησης από τον Κώστα Καραμανλή.

Η ομάδα θα είναι ένα μείγμα στελεχών της «παλαιάς φρουράς» και νέων άφθαρτων προσώπων και θα δημιουργηθεί το προσεχές διάστημα, αφού η εκτίμηση που κυριαρχεί είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι ταχύτατες.

Από τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της ομάδας – πλην του ίδιου του Γ. Μιχελάκη-θα είναι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο Νότης Μηταράκης, ο Γιάννης Μανώλης, η Βασιλική Τζοτζόλα και ο Μανώλης Αγγελάκας. Παράλληλα αναζητούνται ακόμα πιο «φρέσκες» παρουσίες που να δίνουν την εικόνα της ανανέωσης στο κόμμα και να αποφεύγεται η ταύτιση με την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ