Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκβιαστών -τοκογλύφων στην Κρήτη: Χειροπέδες σε επιχειρηματίες, γνωστό δικηγόρο και συνεργάτη πολιτικού

Μια από τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος στην Κρήτη φαίνεται πως έχει καταφέρει να εξιχνιάσει η Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για υποθέσεις εκβιασμού και τοκογλυφίας, στις οποίες φιγουράρουν ηχηρά ονόματα του νησιού, όπως επιχειρηματίες, γνωστοί δικηγόροι ακόμα και πρώην συνεργάτης πολιτικού προσώπου στην Κρήτη.Ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα στο Ηράκλειο και παρακολουθούσαν τις κινήσεις των φερόμενων δραστών.

Σήμερα από νωρίς το πρωί ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της οποίας έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές και συλλήψεις ατόμων, που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, στο στόχαστρο της ειδικής ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται γνωστοί Ηρακλειώτες, μέλη του περίφημου κυκλώματος. Ηδη στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται επιχειρηματίες, ένας γνωστός δικηγόρος και πρώην συνεργάτης πολιτικού προσώπου της Κρήτης.

Πρόσωπα που φέρεται να «ξέπλεναν» χρήμα μέσα από τη δράση τους.

Μέσα στην ημέρα θα γίνουν ανακοινώσεις, ενώ τις τελευταίες ώρες οι έρευνες έχουν μεταφερθεί σε γραφεία εταιρείας στη Ν. Αλικαρνασσό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ