Ο Πιστόριους καταρρέει στο δικαστήριο -Δεν άντεξε τις περιγραφές για τη μοιραία νύχτα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Πιστόριους καταρρέει στο δικαστήριο -Δεν άντεξε τις περιγραφές για τη μοιραία νύχτα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισοδιακή ήταν η δεύτερη μέρα της δίκης του Οσκαρ Πιστόριους που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ. Ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης κατέρρευσε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου όταν ο συνήγρος υπεράσπισης αντέκρουσε τον ισχυρισμό ότι το μοιραίο βράδυ γειτόνισσα του ζευγαριού άκουσε μετά τους πυροβολισμούς τα ουρλιαχτά της Στέενκαμπ.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος, το θύμα υπέστη τόσο σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες από τον πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι, που δε θα μπορούσε να ουρλιάξει.

Η Δίωξη ωστόσο, σημείωσε ότι από τις τέσσερις βολές η τελευταία ήταν αυτή που έπληξε την Στέενκαμπ στο κεφάλι, ενώ οι πρώτοι πυροβολισμοι ήταν στη δεξιά πλευρά της, τον τοίχο και τον ώμο της.

Γενικά, η υπεράσπιση του Πιστόριους επιδίωξε να αποδομήσει τη γειτόνισσα του ζευγαριού ως μάρτυρα, αμφισβητώντας έντονα την αξιοπιστία όσων κατέθεσε στην αστυνομία για το φονικό επεισόδιο.

Η πολιτική αγωγη από την πλευρά της διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκε το ονομα και το πρόσωπο της γυναίκας από μερίδα ΜΜΕ παραβιάζοντα την αρχή προστασίας των μαρτύρων.

Η αντίδραση του δικαστηρίου, ήταν άμεση και η δίκη διεκόπη προσωρινά.

Ο Πιστόριους καταρρέει στο δικαστήριο -Δεν άντεξε τις περιγραφές για τη μοιραία νύχτα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ο Πιστόριους καταρρέει στο δικαστήριο -Δεν άντεξε τις περιγραφές για τη μοιραία νύχτα [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ