Αγριος βασανισμός ζώων στο καρναβάλι Τυρνάβου -Πετούσαν από άρμα κοτόπουλα και τα ποδοπάτησαν μέχρι θανάτου [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγριος βασανισμός ζώων στο καρναβάλι Τυρνάβου -Πετούσαν από άρμα κοτόπουλα και τα ποδοπάτησαν μέχρι θανάτου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας στον θεσσαλικό Τύπο αναφορικά με το καρναβάλι Τυρνάβου στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται κατά τη διάρκεια της παρέλασης αρμάτων στο, υπήρξε βασανισμός ζώων μέχρι θανάτου. Καρναβαλιστές που επέβαιναν σε άρμα με τίτλο «φορολογούμενα κοτέτσια», πετούσαν κοτόπουλα στον δρόμο οι οποίες ποδοπατήθηκαν από το πλήθος.

Η καταγγελία, σύμφωνα με το trikala.net, έχει ως εξής: «Σε ένα από τα πολυδιαφημιζόμενα καρναβάλια της χώρας μας το Τυρναβίτικο καρναβάλι συνέβη το εξής σήμερα.

Το άρμα της κοινότητας Δαμασίου ήταν ένα τεράστιο κλουβί με πολλές μπάλες άχυρο, και πολλές κότες.

Όταν άναψε το κέφι των καρναβαλιστών άρχισαν να πετάνε στον κόσμο άχυρα και έγινε ένας χαμός. Το χειρότερο και κατακριτέο ήταν ότι ξεκίνησαν να πετάνε τις κότες στον αέρα να πέφτουν με δύναμη κάτω και μετά να τις κλοτσάνε και να τις πατάνε μπροστά στα μικρά παιδιά που ήρθαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση. Τραγικός απολογισμός όλες οι κότες ποδοπατήθηκαν. Ντροπή τους».

Πηγή φωτογραφίας: eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ