Μην σου τύχει -Οι δύο χολιγουντιανές σταρ που πήγαν στα Οσκαρ με το ίδιο φόρεμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Μην σου τύχει -Οι δύο χολιγουντιανές σταρ που πήγαν στα Οσκαρ με το ίδιο φόρεμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι αυτό που απεύχονται οι απανταχού γυναίκες ανά τον κόσμο: Να μην βρεθούν στο ίδιο μέρος με μια άλλη γυναίκα που φορά ακριβώς το ίδιο ρούχο με αυτές. Το εύχονται να μην τους συμβεί σε πάρτι, γάμους, βαφτίσεις. Πόσο μάλλον στα Οσκαρ. Ωστόσο, τέτοιου είδους ατυχήματα δεν αποφεύγονται εύκολα. Και συνέβη και φέτο κάτι ανάλογο.

Η Τζοάνα Κρούπα και η Mel B είχαν φέτος την ατυχέστατη έμπνευση να βάλουν στα Οσκαρ το ίδιο φόρεμα. Η μικροδιαφορά, το φόρεμα της Κρούπα ήταν κατάμαυρο, ενώ της Mel B, «έσπαγε» σε ορισμένα σημεία με μια διαφάνεια, δεν έσωζε την κατάσταση.

Αυτό που τις έσωσε είναι ότι πήγαν σε διαφορετικά πάρτι. Η Κρούπα σε αυτό που δόθηκε Fame & Philanthropy Party και η τραγουδίστρια στο πάρτι του Ελτον Τζον.

Oπως και να έχει και οι δυο επέλεξαν την ίδια δημιουργία του Walter Mendez για την εμφάνισή τους τη μεγάλη βραδιά των Οσκαρ...

Μην σου τύχει -Οι δύο χολιγουντιανές σταρ που πήγαν στα Οσκαρ με το ίδιο φόρεμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μην σου τύχει -Οι δύο χολιγουντιανές σταρ που πήγαν στα Οσκαρ με το ίδιο φόρεμα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ