Αυτά είναι τα 4 ελληνικά, υποψήφια για την Eurovision, τραγούδια - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα 4 ελληνικά, υποψήφια για την Eurovision, τραγούδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, ο μήνας που ξεκίνησε θα είναι αφιερωμενος στην Eurovision. Ο χρόνος για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού μετρά αντίστροφα και μέρα με τη μέρα, από εδώ και στο εξής, θα έρχονται στο φως όλο και περισσότερες πληροφορίες για τον ελληνικό τελικό.

Το Star.gr αποκαλύπτει, σήμερα, τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι τέσσερις συμμετέχοντες του ελληνικού διαγωνισμού:

  • Freaky Fortune ft. RiskyKidd: ο Νικόλας Ραπτάκης και ο Θεόφιλος Πουζμπούρης έχουν επιλέξει ένα κομμάτι με αγγλικό στίχο, γραμμένο από τους ίδιους, που θα κινείται με dance – hip hop ρυθμούς.
  • Mark Angelo ft. Josephine: ένα δυναμικό pop κομμάτι θα μας προτείνει το ντουέτο, που έχει ενώσει τις δυνάμεις του και στο παρελθόν. Μεταξύ των συντελεστών του τραγουδιού φέρεται να είναι η Μελίνα από τους Vegas.
  • Κρυσταλλία: Θα διαγωνιστεί με μια μπαλάντα.
  • Κώστας Μαρτάκης: Με την υπογραφή του Ηλία Κοζά, ο τραγουδιστής «κατεβαίνει» στον ελληνικό τελικό με ένα τραγούδι βαλκανικού ύφους και «πινελιές» τσιφτετελιού, που δεν αποκλείεται να έχει ελληνικό στίχο
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ