Χειμερινό οδοιπορικό στην Ιο -Πώς είναι το νησί, όταν οι τουρίστες δεν είναι εκεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Χειμερινό οδοιπορικό στην Ιο -Πώς είναι το νησί, όταν οι τουρίστες δεν είναι εκεί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλημμυρισμένες από τους τουρίστες οι παραλίες, ξαπλώστρες η μία πάνω στην άλλη, κλαμπ και μπαρ ασφυκτικά γεμάτα, άφθονο αλκοόλ, πλημμυρισμένα από κόσμο σοκάκια. Αυτή είναι η εικόνα της Ιου το καλοκαίρι. Μια σχεδόν απόκοσμη ησυχία, όμορφες παραλίες αλλά άδειες, άδεια σοκάκια που σου επιτρέπουν να διακρίνεις την ομορφιά της Χώρας του νησιού. Αυτή είναι η εικόνα της Ιου το χειμώνα που σε κάνει να την αγαπήσεις ακόμη περισσότερο.

Είναι σχεδόν αδύνατο να συναντήσεις τουρίστα στην Ιο, τον Φεβρουάριο, ενώ ο πληθυσμός του νησιού το χειμώνα, δεν ξεπερνά τα 1.000-1200 άτομα. Τα δεκάδες μπαράκια του νησιού, σύμφωνα με το Popaganda.gr, που βρίσκονται στη Χώρα, το χειμώνα είναι σχεδόν όλα κλειστά. Εξαίρεση αποτελούν τρία ή τέσσερα που λειτουργούν μόνο Παρασκευές και Σάββατα, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Βέβαια, κάποια άλλα είναι ανοιχτά για άλλους λόγους: Οι ντόπιοι έχουν ξεκινήσει έργα ανακαίνισης στα μαγαζιά τους, εν' όψει του καλοκαιριού.

Διαβάστε το υπόλοιπο οδοιπορικό στη χειμερινή Ιο και δείτε υπέροχες φωτογραφίες από το νησί, στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ