Συνελήφθη 34χρονος εμπλεκόμενος στη δολοφονία της Αγίας Νάπας -Διασυνδέσεις με τη νέα γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Συνελήφθη 34χρονος εμπλεκόμενος στη δολοφονία της Αγίας Νάπας -Διασυνδέσεις με τη νέα γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ξημερώματα παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία ένας 34χρονος Αλβανός που συμμετείχε στην πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα στην Κύπρο. Ο δράστης παραδόθηκε καθώς εκκρεμούσε σε βάρος τους διεθνές ένταλμα για τη συγκεκριμένη υπόθεση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι στο μακελειό στην Αγία Νάπα είχαν δολοφονηθεί πέντε άτομα. Οι εκτελεστές είχαν χρησιμοποιήσει πυροβόλο όπλο και είχαν γαζώσει με 14 σφαίρες τα θύματα τους. Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί και καταδικαστεί δύο άτομα. Συγκεκριμένα Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, 29 ετών και Αναστάσιος Τσελιχίδης, 41 ετών καταδικάστηκαν σε πέντε φορές ισόβια, με απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, οι δύο κατηγορούμενοι για την πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου 2012. Οπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ο Αλβανός που συνελήφθη σήμερα στην Αθήνα φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ., θα εξετάσει τον 34χρονο σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει τυχόν διασυνδέσεις του με τη νέα γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ