Και οι καθηγητές στη 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ -Πότε δεν θα γίνουν μαθήματα - iefimerida.gr

Και οι καθηγητές στη 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ -Πότε δεν θα γίνουν μαθήματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να συμματάσχει και η ΟΛΜΕ, προκηρύσσοντας τρίωρες στάσεις εργασίας στις 13 και 14 Μαρτίου.

Στο πρόγραμμα δράσης που ανακοίνωσε η ΟΛΜΕ περιλαμβάνεται Πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα με τρίωρη στάση εργασίας (11:00 – 14:00. και 14:00 – 17:00) και πρόταση στις ΕΛΜΕ, που θα οργανώσουν συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας, να κηρύξουν συμπληρωματική τρίωρη στάση.

Επιπροσθέτως, η ΟΛΜΕ αποφάσισε να πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ τη δεύτερη ημέρα της απεργίας (14/03), καθώς και Γενική Συνέλευση των προέδρων την επόμενη, για την εκτίμηση της κατάστασης και την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων (15/03). Σύμφωνα με δήλωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΜΕ, αυτές θα προταθούν για την επόμενη εβδομάδα 17– 21/03/14.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΛΜΕ Απεργία ΕΛΜΕ ΑΔΕΔΥ στάση εργασίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ